Info

Eensms.nl is er voor particulieren en bedrijven die snel en gemakkelijk meerdere sms-berichten willen versturen. Eensms.nl biedt u het volgende:

  • Aantrekkelijke, gestaffelde tarieven
  • Online betalen met sms-credits
  • Toegankelijke interface
  • Personalisatie van berichten
  • Real-time rapportage
  • Gegevens importeren uit database
  • Redundante SMS-gateway

Ik wil nu een sms versturen!

Toelichting

Aantrekkelijke, gestaffelde tarieven

U profiteert van aantrekkelijke tarieven bij het versturen van uw berichten. Eensms.nl kan deze tarieven bieden door de volledig geautomatiseerde interface en schaalvoordelen bij inkoop.

Betalen doet u met sms-credits; één credit per verstuurde sms. Het tarief per credit is afhankelijk van de hoeveelheid gekochte credits en begint bij € 0,10. Hoe meer credits u koopt, hoe lager het tarief per credit:

Aantal sms-credits Tarief per sms-credit
< 2.500 € 0,10
2.500 - 4.999 € 0,09
5.000 - 9.999 € 0,08

Alle tarieven exclusief BTW.

Heeft u meer dan 25.000 credits per maand nodig? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Online betalen met sms-credits

Betalen doet u met sms-credits die u online koopt. Eensms.nl gebruikt iDeal voor online betalingen. iDEAL is gebaseerd op bankieren via internet, gebruikt dezelfde beveiligingstechnieken en is net zo veilig. Meer over iDEAL vindt u op www.ideal.nl.

Toegankelijke interface

U heeft geen studie informatica nodig om berichten te versturen via eensms.nl. Alle handelingen verricht u via een duidelijke interface op de website, extra software installeren is niet nodig. U kunt vanaf elke pc met een internetverbinding gebruik maken van eensms.nl.

Personalisatie van berichten

Met Persoonlijke SMS kunt u gemakkelijk de inhoud van een sms personaliseren voor verschillende ontvangers.

Meer informatie over Persoonlijke SMS

Real-time rapportage

Met de rapportagefunctie van Eensms.nl kunt u de status van verzonden berichten nauwkeurig in de gaten houden. Het gebruik van deze functies is gratis.

Gegevens importeren uit database

Heeft u uw gegevens opgeslagen in een database, dan kunt u die eenvoudig gebruiken voor het verzenden van berichten. Alle moderne databasesystemen kunnen gegevens exporteren in CSV-formaat. De gegevens uit een CSV-bestand kunt u weer importen op de website. CSV-bestanden kunt u daarnaast gebruiken om uw berichten te personaliseren.

Redundante SMS-gateway

Eensms.nl maakt gebruik van een redundante SMS-gateway. Mocht een bepaalde SMS-operator (provider) bijvoorbeeld niet bereikbaar zijn door een storing, dan worden uw sms-berichten automatisch verzonden via een andere SMS-operator. Op die manier is het risico dat uw berichten niet kunnen worden verzonden minimaal.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een nadere toelichting, neem dan even contact op. Natuurlijk kunt u ook terecht voor advies op het gebied van SMS marketing. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Eensms.nl is een initiatief van Xel Media BV.

Hosting door websitehosting.nl© 2006 - 2012 eensms.nl. Alle rechten voorbehouden.