SMS marketing

Met SMS marketing bereikt u uw doelgroep snel, goedkoop en efficiŽnt!

SMS marketing wordt door het Nederlandse bedrijfsleven steeds vaker ingezet en is met name effectief wanneer u snel grote groepen persoonlijk wilt aanspreken. Kenmerken van deze marketingvorm zijn:

  • Groot gericht bereik
  • Lage kosten per eenheid
  • Snelle responstijd
  • Eenvoudig te personaliseren

Start nu met SMS marketing!

Toelichting

Groot gericht bereik

Gratis dagbladen, netwerksites, instant messaging; De consument van vandaag heeft steeds meer manieren om aan informatie te komen en wisselt steeds grilliger tussen verschillende (massa)media. De mobiele telefoon is echter een vertrouwd en veelgebruikt communicatiemiddel van de gemiddelde Nederlander.

Meer dan 50% van de Nederlandse bevolking gebruikt actief een mobiele telefoon. Onder jongeren ligt dit percentage zelfs nog hoger. Omdat een mobiele telefoon over het algemeen niet worden gedeeld door meerdere personen, is uw doelgroep zeer gericht te benaderen.

Lage kosten

Massamedia als televisie en radio zijn relatief goedkoop per bereikt persoon, maar totaal niet gericht of persoonlijk. Marketingtechnieken als direct-mailings en telemarketing zijn per persoon weer relatief duur. Daarnaast hebben traditionele media steeds meer moeite met het bereiken van een doelgroep.

Eensms.nl biedt het beste van twee werelden; een sms-mailing is goedkoop (€ 0,10 per sms of goedkoper!) en bereikt net zo gemakkelijk 10 als 100.000 mensen.

Snelle responstijd

Wilt u snel een aanbieding bij uw doelgroep hebben, kies dan voor eensms.nl. De ontvanger leest een sms gemiddeld binnen 5 minuten. Ter vergelijking, een e-mail wordt over het algemeen binnen 24 uur geopend. De kans dat uw bericht daadwerkelijk wordt gelezen is daarnaast vele malen hoger dan bij andere media.

Eenvoudig te personaliseren

Met eensms.nl is het mogelijk berichten zo te personaliseren, dat elke ontvanger bijvoorbeeld zijn of haar eigen naam ziet staan in de berichttekst. Natuurlijk kunt u ook andere gegevens gebruiken om uw boodschap verder te personaliseren.

Voorbeelden

  • Promotie van een nieuw dancefeest met code voor een gratis consumptie
  • Het versturen van last-minute aanbiedingen naar vakantiegangers
  • Gereserveerde,maar niet opgehaalde kaarten voor evenementen aanbieden
  • Updates geven over de beschikbaarheid van nieuwe producten of diensten
  • Wijzigingen in een een planning, vergadering of rooster melden
  • Betalingsherinneringen versturen naar klanten

Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk. Heeft u behoefte aan advies of een nadere toelichting over SMS marketing, neem dan even contact op. Wij denken graag met u mee over een succesvolle campagne!

Hosting door websitehosting.nl© 2006 - 2012 eensms.nl. Alle rechten voorbehouden.