Een sms zegt meer... online sms versturen

Nu online een sms versturen vanaf € 0,08!

Met eensms.nl kunt u eenvoudig sms-berichten versturen tegen een aantrekkelijk tarief. Geen ingewikkelde systemen of betaalprocedures, na uw gratis aanmelding kunt u meteen:

  • Berichten versturen vanaf € 0,08 (Volledige lijst tarieven)
  • Snel en veilig online sms-credits kopen via iDEAL
  • Gemakkelijk versturen met de toegankelijke interface
  • Berichten personaliseren naar eigen inzicht
  • Telefoonnummers importeren uit een database (.csv)

Meer informatie

Aanmelden en sms-credits kopen doet u binnen enkele minuten. Na het invoeren van uw bericht en de telefoonnummers van de ontvangers doen wij de rest van het werk; online sms-berichten versturen was nog nooit zo eenvoudig!

Niet alleen bedrijven maken steeds meer gebruik van SMS, ook voor verenigingen en particulieren zijn er nuttige toepassingen. U kunt een sms'je bijvoorbeeld gebruiken als uitnodiging voor een feestje of voor het melden van afwezigheid bij een vergadering.

Ik wil nu een sms versturen!

Meer weten?

Op de website is meer informatie beschikbaar over de mogelijkheden.. Kijk ook eens bij de korte inleiding in SMS marketing om meer te weten te komen over de verschillende toepassingen van het medium SMS.

Heeft u behoefte aan een nadere toelichting, neem dan even contact op. Natuurlijk kunt u ook terecht voor SMS marketingadvies. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Hosting door websitehosting.nl© 2006 - 2012 eensms.nl. Alle rechten voorbehouden.